fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Pompierii sibieni, solicitați să intervină la peste 100 de solicitări venite pe numărul unic de urgență 112

ISU Sibiu – 125 misiuni în acest sfârșit de săptămână

Pompierii militari din cadru ISU Sibiu au intervenit prompt, în acest sfârșit de săptămână la peste 100 de solicitări venite pe numărul unic de urgență 112. Dintre acestea peste 90 de cazuri medicale, un incendiu, o intervenție pirotehnică și trei misiuni de recunoaștere.

Azi-noapte, în jurul orei 00:35, ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1 la Hula Bradului, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, pentru a acorda asistență medicală unor persoane dintr-un microbuz care a ieșit în afara părții carosabile.

La fața locului au fost acordare îngrijiri pentru două persoane conștiente:
– o femeie de 21 de ani, care a fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism la membrele inferioare;
– un bărbat de 43 de ani, care a fost și el transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio- facial.

De asemenea la locul intervenției un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale unei femei de 41 de ani.

În jurul 03:04, pe bulevardul Vasile Milea, pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare, o autospecială se primă intervenție și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o agenție de loto.

La fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la tabloul electric, la niște cabluri care ardeau mocnit și câteva materiale combustibile (hârtie). Incendiul a fost lichidat prompt de pompierii militari, însă fumul degajat de incendiu au deteriorat încăperea.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit la tabloul electric.

Nu au fost înregistrate persoane care ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, menționăm faptul că, la nivelul județului Sibiu nu au fost înregistrate solicitări în contextul avertizării meteorologice de Cod Portocaliu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si