fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Pompierii militari sibieni au intervenit azi-noapte pentru localizarea și lichidarea a două incendii

În jurul orei 22:30, un apel pe numărul unic de urgență 112, semnala faptul că dintr-un apartament situat într-un imobil la etajul 4, pe strada Regele Ferdinand în localitatea Șelimbăr, erau degajări mari de fum. Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat că pe aparatul de gătit ardeau resturi alimentare și întregul apartament era inundat cu fum. Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În jurul orei 23:30, pompierii sibieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în municipiul Sibiu pe strada Regele Ferdinand. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta generalizat la o rulotă. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală unui bărbat de aproximativ 58 de ani, care a suferit un atac de panică, acesta refuzând transportul la spital.

În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric produs în rulotă, aceasta a fost afectată în totalitate. De asemenea, au fost afectate capacul unui tablou electric și niște geamuri de la locuința din vecinătate.

Pentru a preveni apariția situațiilor de urgență care vă pot pune în pericol viața, vă rugăm să respectați măsurile de prevenire împotriva incendiilor. Le puteți accesa folosind platforma https://fiipregatit.ro/ghid/ghid-incendiu/

Etichete:

Recomandam sa citesti si