fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Pompierii ISU Sibiu, chemați la un incendiu în Rășinari

În această seară pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Rășinari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din cauza supraincălzirii unei centrale termice cu combustibil lichid.

La fața locului s-au deplasat prompt *2* autospeciale de stingere cu apă și spumă și *1* echipaj SMURD.
De asemenea, în sprijin au sosit și membrii SVSU Rășinari cu *1* autospecială de stingere.

Incendiul, care amenința casa de locuit aflată în imediata apropiere, a fost stins de pompierii militari sprijiniți de membrii SVSU Rășinari, în limitele găsite.

A ars garajul pe o suprafață de cca 50 mp și diverse materiale depozitate în interiorul spațiului.

Proprietara, o femeie de cca 53 ani care a pătruns în garajul cuprins de flăcări pentru a-și salva bunurile, a fost rănită și s-a deplasat cu un autoturism personal spre spital înainte de sosirea forțelor la fața locului.

În momentul deplasării s-a apelat numărul de urgență 112 iar un echipaj SAJ a intervenit la punctul de întâlnire preluând victima în scopul acordării îngrijirilor medicale și transportul la spital.

SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj tip B pentru a asista medical o persoana de sex feminin,53 ani , victima unui incendiu in localitatea Rasinari.
Victima a fost transportată cu mijloace proprii spre Sibiu, ea intalnindu-se cu echipajul SAJ pe traseul dintre Rasinari si Sibiu.
Femeia prezenta arsuri de gradul 2 si 3 pe membrele inferioare, zona gambelor si zona plantara. Deasemenea a prezentat arsuri si pe toracele posterior .
Victima a fost monitorizata si a primit asistenta medicală de urgență specifica arsurilor apoi transportata la UPU Sibiu. (transmite SAJ Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si