fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a 2 incendii

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a 2 incendii

În cursul nopții pompierii militari din Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii.

În jurul orei 1:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în  municipiul Sibiu, strada Lacul lui Binder pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un generator electric de uz casnic, amplasat în exteriorul casei de locuit.

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a 2 incendiiLa fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost stins în aproximativ o oră jumătate fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de o defecțiune a motogeneratorului electric pe timpul exploatării.

În jurul orei 5:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit. Incendiul a fost localizat în aproximativ o oră și lichidat în urmă cu puțin timp.

A fost afectat acoperișul pe o surafață de cca 150 mp, plafoanele și interioarele camerelor. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic al unui coș neizolat corespunzător.

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a 2 incendiiPompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a 2 incendii

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro