fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs în zona orașului Avrig

Un șofer băut a provocat un accident între localitățile Poiana Sibiului și Jina

Din primele cercetări a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani, din Mârșa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bisericii din orașul Avrig, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Săcădate, apoi cu o autoutilitară condusă dinspre Brașov de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cârța.

Conducătoarea autoturismului care circula dinspre Sibiu a suferit vătămări corporale și primește îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. În zona producerii evenimentului, traficul se desfășoară alternativ.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj cu medic în zona localității Avrig pe DN1 unde două autoturisme au intrat în coliziune. O tânără de 20 ani a suferit un traumatism de membru inferior și atac de panică. Echipajul SAJ acordă asistență medicală tinerei în acest moment, urmând ca aceasta să fie transportata la UPU Sibiu.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si