fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Polițiștii caută un biciclist neatent care a acroșat o copilă de 2 ani

IPJ Sibiu vă solicită sprijinul în vederea identificării și depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18:11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului.
Fetița, însoțită de părinți, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii caută un biciclist neatent care a acroșat o copilă de 2 aniÎn cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni blue – jeans de culoare închisă, un hanorac de culoare negru și purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă are culoarea negru.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceastăPolițiștii caută un biciclist neatent care a acroșat o copilă de 2 ani persoană sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si