fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Polițiștii caută o minoră din Șura Mare care a fugit de acasă

Poliţiştii sibieni o caută pe minora CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Șura Mare într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Șura Mare a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 2 octombrie a.c., fiica ei minoră,  CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis/șaten, constituție atletică. La data dispariției purta o geacă albastră, pantaloni negri și încălțăminte sport, albă.

Polițiștii caută o minoră din Șura Mare care a fugit de acasă

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.Poli

Etichete:

Recomandam sa citesti si