fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Policlinica Spitalului Cisnădie este gata de inaugurare

După o investiție de peste 11 milioane de lei, din fonduri europene, noua Policlinică a Spitalului Orășenesc Cisnădie este gata de inaugurare. Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie, la ora 12:00, anunță primarul orașului, Gheorghe Huja. ”Practic, de acum înainte, cisnădienii beneficiază de o infrastructură medicală modernă, de aparatură performantă, de ultimă generație, chiar în orașul lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Sibiu, putând fi consultați, tratați și vindecați într-o unitate spitalicească ce rivalizează, din punctul de vedere al condițiilor și dotărilor, cu orice instituție europeană de acest tip. Un spital cu dotări moderne, cu medici bine pregătiți generează încredere”, spune primarul Gheorghe Huja.

Edilul le reamintește cisnădienilor istoria spitalului din oraș. ”În urmă cu 13 ani, o decizie neinspirată, impusă de la București, punea lacătul pe Spitalul Orășenesc Cisnădie, iar după un an de eforturi reușeam să redeschidem această unitate medicală, în ciuda previziunilor sumbre ale unora. Au trecut de atunci 12 ani, în care Spitalul a fost mereu o prioritate pentru administrația locală: am investit bani din bugetul local, am obținut finanțări din surse extrabugetare, am atras medici bine pregătiți, am îmbunătățit continuu condițiile de aici. Am pregătit un nou proiect prin care Spitalul va fi reabilitat, modernizat, extins și dotat în întregime. Pentru a fi puternică și sănătoasă, o comunitate trebuie să beneficieze de un sistem medical performant”, explică primarul Cisnădiei.

Proiectul „Reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie”, a primit finanțare europeană în valoare totală de 11,2 milioane de lei.

Policlinica Spitalului Cisnădie este gata de inaugurare Policlinica Spitalului Cisnădie este gata de inaugurare Policlinica Spitalului Cisnădie este gata de inaugurare

Etichete: