fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Podul peste Cibin de pe strada Rozmarinului va fi modernizat

În urma unei proceduri de achiziție, Primăria Sibiu a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic în vederea modernizării podului peste Cibin de pe strada Rozmarinului din cartierul Turnișor.

În prezent acest pod are o singură bandă de circulație și nu mai corespunde normelor tehnice. Prin acest proiect se dorește construcția unui nou pod în locul celui existent, unul care să răspundă nevoilor de trafic din prezent și din această zonă. Podul este important pentru că va fi parte din viitoarea legătură rutieră directă dintre cartierul Turnișor și cartierul Ștrand, aceasta urmând să atenueze aglomerația de pe șoseaua Alba Iulia.

Firma contractată – SC Dev in All SRL Iași – va avea la dispoziție 4 luni să realizeze proiectul tehnic pentru această investiție, să obțină avizele necesare și va acorda asistență tehnică constructorului care va fi contractat să execute lucrarea.

Contractul pentru realizarea proiectului tehnic are o valoare de 119.000 de lei, fără TVA. Următorul pas în acest proiect va fi contractarea lucrărilor propriu-zise de construcție.

Etichete: