fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Sport

Podiumul axentist (și) la atletism

Într-o perioadă în care concursurile școlare aduc rezultate deosebite pentru unitatea de învățământ, concursurile sportive la care participă elevi axentiști aduc și ele clasări de prestigiu. Astfel ziua de duminică 21 martie a însemnat obținerea a două medalii în domeniul atletismului. Este vorba de Campionatele naționale de Atletism rezervate celor sub 20 de ani, desfășurate la Sala Ioan Soter din cadrul Complexului Național Lia Manoliu din București.

Finala de 3000 de metri a a însemnat aurul pentru Iulia Mărginean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, care a încheiat cursa pe prima poziție în 9 minute, 36 de secunde și 82 de sutimi. A fost secondată de Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale, cu timpul de 9 minute, 44 de secunde și 8 sutimi iar pe poziția a treia s-a clasat colega lor de la Atletic Club Mica Romă din Blaj, Mihaela Blaga.

Reamintim faptul că Iulia Mărginean și Alexandra Hudea au dublă legitimare, respectiv la Clubul Sportiv Școlar Mediaș și la Atletic Club Mica Romă Blaj. În finalele de 1500 de metri și de 3000 de metri masculin a luat startul un alt axentist, Ciprian Varga din clasa a X-a Instructor Sportiv.

“Le felicităm pe sportivele noastre și pe antrenorii lor Vasile Herman și Vasile Ibășfălean pentru rezultatele obținute in competițiile de sală și-i așteptăm cu alte performanțe la probele de atletism în aer liber.”, transmit reprezentanții liceului medieșean.

Etichete:

Recomandam sa citesti si