fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PNL Sibiu şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

PNL Sibiu şi-a prezentat în cadrul ultimei conferinţe de presă, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Raluca Turcan: “Astăzi este o zi importantă. PNL a luat o decizie unitară, fermă și corectă cu privire la echipa PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare. Prezint această listă încrezătoare, pentru că echipa pe care am desemnat-o asigură reprezentarea cu demnitate a sibienilor, victoria în alegeri, un loc bun în rezultatul național al PNL, o forța în susținerea proiectelor PNL și ale Președintelui României. Aceste alegeri nu sunt despre candidați, nu sunt nici măcar despre PNL. Aceste alegeri sunt depre sibieni și președintele României care are nevoie de susținere în Parlament. În aceste alegeri miza o reprezintă echipa pe care se va putea bizui Președintele pentru a-și îndeplini proiectul pentru români. Votul pe care l-am dat, nu a fost pentru niște scaune ci pentru forță în decizia de a schimba lucrurile-n bine în următorii 4 ani. Echipa PNL pentru alegerile parlamentare: asigură unitatea organizației, are oameni cu experiență și dornici de implicare, a fi alături organizației, primarilor și după alegeri, nu doar în campanii sau înainte de finalizarea listelor. Raluca Turcan – Locul I la Camera Deputaților. “Voi candida acolo unde e bătălia mai mare și unde se pot pierde mai multe voturi. De fiecare dată am avut convingerea că drumul drept mă va face să țin fruntea sus, îmi asum responsabilități pentru binele comun și nu al meu personal. Am avut proiecte pentru sibieni și pentru reprezentanții lor în fruntea comunităților, adică pențru primari.” Nicolae Neagu – este un senator loial al PNL, apreciat de primari, aplecat asupra problemelor comunităților si va ocupa locul 2 la Camera Deputaților. Constantin Şovăială – Locul 3 la Camera Deputaților. Cunoaște Sibiul, s-a implicat in rezolvarea problemelor județului, este un om pe care primarii se bazează si care, ori de câte ori partidul are nevoie, răspunde prompt, fara echivoc. Florin Neag – Locul 4 la Camera Deputaților. Sufletist, implicat, de caracter, iubit de primarii din zona de Nord. Diana Pavelescu – Locul 5 la Camera Deputaților. Are expertiza pe agricultura, este foarte muncitoare, implicată in viața partidului si a comunitații. Andreea Vasiu – Locul 6 la Camera Deputaților. Este o tânara, educată şi extrem de muncitoare. Are o carieră politică promițătoare, a depus o muncă susținută pentru PNL şi pentru sibieni. Pentru Senat : Mircea Cazan – Locul I deoarece este un om cu experiența, care a facut posibil ca procesul fuziunii sa fie ușor, fara conflicte si cu unitate.Virgil Popa – Locul 2 la Senat. Se bucura de o incredere buna in Sibiu, are susținerea unor primari in zona, este un om de calitate. Ioan Tămâian – Locul 3 la Senat. Om de cultura si de caracter. Are o buna înțelegere a priorităților României. “

 
Raluca Turcan: “Lista PNL pentru Parlament reflecta: Forța de reprezentare, Unitate şi vointa de a-l sprijini pe presedinte prin reprezentarea noastră in Parlament. Sper ca sibienii sa fie alături de PNL si, împreuna, sa punem umărul la schimbările de care are nevoie Romania.”

 

 

  
Etichete: