fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

PNL Sibiu a trimis un mesaj de condoleanțe pentru familia lui Nicolae Nan

PNL Sibiu a trimis un mesaj de condoleanțe pentru familia lui Nicolae Nan

PNL Sibiu este alături de familia îndurerată a domnului Nicolae Nan, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu, fost prefect și parlamentar, în urma cumplitei treceri în neființă a acestuia.

„Întreaga comunitate sibiană a suferit astăzi o pierdere extraordinară prin plecarea dintre noi a lui „nea Nicu” – cel ce ne-a fost coleg, prieten, chiar mentor și model de urmat pentru oamenii politici.

Nicolae Nan a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai județului, un caracter aparte, cu viziuni mărețe și realizări cu care nu mulți se mai pot lăuda, dar de care se vor bucura în continuare mii de sibieni.

Rămâne veșnic în inimile noastre prin tot ce a făcut pentru Sibiu și tot ce a lăsat în urma sa: fie că vorbim despre Sala Transilvania, corpul nou al Bibliotecii Astra sau despre zecile de persoane pe care le-a îndrumat și format de-a lungul anilor. Oriunde a fost, Nicolae Nan a avut un impact pozitiv puternic ce nu va putea fi vreodată uitat, ci doar onorat prin acțiuni care să îi continue moștenirea” a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Viața lui Nicolae Nan se îmbină cu cea a Sibiului. Oamenii politici ai Sibiului au avut de învățat de la Nicolae Nan ce înseamnă să muncești pentru comunitatea din care faci parte.

Ceea ce a făcut ca președinte de Consiliu Județean, ca prefect, ca parlamentar, dar mai ales ca sibian, sunt cărămizi la fundația Sibiului de astăzi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Etichete:

Recomandam sa citesti si