fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica Actualitate

PNL: Rareş Bogdan, o altă Elena Băsescu pentru Sibiu

În această după masă, Rareş Bogdan a fost prezent la Sibiu pentru întâniri cu membrii PNL din judeţ. În cadrul unei declaraţii de presă făcută la sediul PNL din oraş, Raluca Turcan a anunţat că Rareş Bogdan va fi „vocea Sibiului” în Parlamentul European din partea PNL. Rareş Bogdan a întârit spusele preşedintei organizaţiei judeţene şi a afirmat că îşi va deschide birou europarlamentar la Sibiu după ce va fi ales. Amintim că Sibiul nu are niciun reprezentant pe listele PNL la alegerile europarlamentare. Acum două mandate europarlamentare, Elena Băsescu a fost de asemenea promovată de organizaţia PDL de atunci drept reprezentanta sibienilor în Parlamentul European. Şi ea a deschis birou europarlamentar la noi în oraş.

La începutul lunii februarie, deputatul Raluca Turcan a anunţat că Sibiul are un loc eligibil pe lista naţională a PNL pentru euroalegeri. Favorit pentru acest post erra Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului. Din păcate pentru el Înalta Curte a decis în 14 februarie că este incompatibil pe o speţă veche din 2015. Deşi Popa a atacat decizia la Curtea Constituţională, a pierdut locul pe listele naţionale PNL.

Alături de Rareş Bogdan, prezentat drept cel mai important susţinător al preşedintelui Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2016, a fost şi Ludovic Orban, preşedintele PNL. Acesta a afirmat că este sigur că PNL va câştiga alegerile europarlamentare. Tot el a tras un semnal de alarmă grupurilor din Parlamentul European să ia exemplul PPE care a decis recent excluderea FIDES, partidul liberal din Ungaria, din grup. Orban făcea aluzie la excluderea ALDE şi PSD din grupurile parlamentare europene.

După conferinţa de presă Rareş Bogdan a mers la sediul PSD din spatele Primăriei ca un gest de respect pentru comunitatea Vă Vedem care este prezentă zi de zi acolo la ora 12. De la ora 18 s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii PNL din Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si