fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

PNDR prezintă 10 proiecte de succes în Sibiu

  Ageia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit ( APDRP), cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale ( MADR) demerează în acestă săptămână la Sibiu, campania națională de informare a reprezentanților societății civile pentru multiplicarea informațiilor despre accesarea și derularea finanțărilor europene pentru agricultură și dezvoltarea rurală.

Proiectul se demarează sub denumirea Euro Agricultura – Rețeaua Națională a Multiplicatorilor de Informații despre PNDR, având ca slogan „Împreună creștem satul românesc” şi îşi propune ca în această săptămână, să prezinte la Sibiu 10 proiecte de succes. Această campanie este organizată pentru prezentarea implementării Programului Național pentru Dezvoltare Rurală ( PNDR) 2013 și ca etapă de pregătire pentru PNDR 2020, campania are ca obiectiv diseminarea și multiplicarea eficientă a informațiilor și a mesajelor despre finanțările europene nerambursabile acordate pentru agricultură și dezvoltare rurală. De asemenea, campania APDRP își propune să contribuie la îmbunătățirea percepției generale privind programele de finanțare pentru dezvoltare rurală și să încurajeze o cât mai bună înțelegere a conceptului de activitate economică derulată la standarde europene Ieri au fost prezentate primele 2 proiecte din judeţ, urmând ca până la sfârşitul acestei săptămâni să fie prezentate alte 8 proiecte.  
 Primul proiect PNDR prezentat a fost „Reţea canalizare menajeră şi staţie de epurare localităţile Mîndra şi Loamneş”, Prima infiintare de retea pentru distributia apei in localitatile  Loamnes si Mindra, “Organizarea festivalului de port si dans traditional Magura Loamnes în comuna Loamneş judeţul Sibiu ” Centru pentru furnizarea de servicii si asistenta pentru persoane virstnice Loamneş”. Un al doilea proiect PNDR de succes a fost modernizarea şi reabilitarea fermei de păsări din Mediaş, beneficiar fiind de această dată o persoană fizică – Dobrinescu Ioana Ligia. Vă vom prezenta în această săptămână fiecare proiect de succes al PNDR din judeţul nostru.

115

Etichete:

Recomandam sa citesti si