fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

PNDR prezintă 10 proiecte de succes în Sibiu (2)

Ageia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit ( APDRP), cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale ( MADR) demerează în acestă săptămână la Sibiu, campania națională de informare a reprezentanților societății civile pentru multiplicarea informațiilor despre accesarea și derularea finanțărilor europene pentru agricultură și dezvoltarea rurală.

Proiectul se demarează sub denumirea Euro Agricultura – Rețeaua Națională a Multiplicatorilor de Informații despre PNDR, având ca slogan „Împreună creștem satul românesc” şi îşi propune ca în această săptămână, să prezinte la Sibiu 10 proiecte de succes. Această campanie este organizată pentru prezentarea implementării Programului Național pentru Dezvoltare Rurală ( PNDR) 2013 și ca etapă de pregătire pentru PNDR 2020, campania are ca obiectiv diseminarea și multiplicarea eficientă a informațiilor și a mesajelor despre finanțările europene nerambursabile acordate pentru agricultură și dezvoltare rurală. De asemenea, campania APDRP își propune să contribuie la îmbunătățirea percepției generale privind programele de finanțare pentru dezvoltare rurală și să încurajeze o cât mai bună înțelegere a conceptului de activitate economică derulată la standarde europene. Zilele trecute au fost prezentate alte 2 proiecte din judeţ, urmând ca până la sfârşitul acestei săptămâni să fie prezentate toate cele 10 proiecte propuse pentru prezentare.
Au fost vizitate de această dată în comuna Şelimbăr alte 2 proiecte. Primul se referă la “Modernizarea Infrastructurii comunei Şelimbăr prin investiţii în reţeaua stradală, înfiinţarea centrului de zi pentru persoane vârstnice şi reintegrarea socială pentru persoanele aflate în dificultate şi dotarea căminului”, iar al doilea reprezintă construirea unei baze sportive pentru agrement ecvestru, proiect al cărui beneficiar a fost Avrigeanu Ioan Paul, din Şelimbăr.

 

DSC00278

 

Etichete: