fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PLATFORMA PROGRAM A CANDIDATULUI PNL LA FUNCȚIA DE PRIMAR A FOST POSTATĂ ON LINE

Platforma program a candidatului PNL la functia de primar al Sibiului, Adrian Bibu, a fostpostataastazi pe www.sibibu.ro, site lansatodata cu preluareafunctiei de consilier local, in urma cu peste un an. Pe sibibu.ro am comunicat cu sibienii, le-am spus care sunt opiniile mele despre oraș și mi-am explicat voturile din Consiliul Local. Pe site am prezentat si o parte dintre oamenii care, după părerea mea, participă zi de zi la constructia unui Sibiu mai bun. Din aceste motive am decis împreună cu echipa mea să folosim sibibu.ro pentru mediatizarea platformei program” – Adrian Bibu, candidatul PNL Sibiu la functia de primar.

Documentul are 12 pagini și este structurat în două părți, una dedicată proiectelor majore precum: TRENUL PERIURBAN, ZONA METROPOLITANA, COMPLEXUL COMPETITIONAL, NOUL SPITAL JUDETEAN si INVESTITII IN EDUCATIE si alta in care sunt descrise prioritati din domeniul urbanismului, sportului, societatii civile , mediului si din alte domenii.

Tot acest program transmite următorul mesaj: Sibiul trebuie nu doar să țină pasul cu vremurile, ci să fie, așa cum se întâmpla odată, înaintea lor.

Vă propun un oraș în care deciziile se iau cu gândul la viitorul de peste zece ani, nu de peste zece luni și care găsește soluții, nu scuze! Veți vedea proiecte mari și foarte mari. Unii vor spune că nu sunt bani, alții, că juridic lucrurile sunt complicate… Vor spune lucruri pe care le-am auzit destul în România! Sunt lucruri care s-au realizat în alte orașe din tara. Orașe care în alți ani erau obișnuite să vină să învețe că se poate de aici, din Sibiu”-Adrian Bibu, candidatul PNL Sibiu la functia de primar. Platforma program poate fi lecturata in detaliu pe www.sibibu.ro, dar va fi prezentata, pe capitole sau subiecte, pana la alegerile locale prin intermediul presei si retelelor on line.

Etichete:

Recomandam sa citesti si