fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Piloții Sibiu Racing Team au urcat pe podium, în CN de Karting

Obiectiv 100% îndeplinit pentru Sibiu Racing Team, în prima etapă din Campionatul Național de Karting ce a avut loc week-end-ul trecut, pe circuitul Prejmer Raceway Brașov. Ambii piloți – Mircea Marco Pătru și Ayan Florescu – au urcat pe podium.

Marco și-a confirmat din nou valoarea și a terminat concursul pe locul 3, din 28 de participanti la clasa Senior Rotax (+15 ani), cea mai populată clasă din campionat! Cu toate că a întâmpinat multe probleme tehnice, pilotul a luptat până la final și a reușit să urce pe podium. ”Sunt foarte fericit de rezultatul obținut la acest concurs! Am scos maximul din ce se putea scoate în acest weekend întrucât nu am reușit să găsim setup-ul ideal, iar problemele tehnice au fost și ele acolo! Dacă în antrenamentele oficiale de vineri nici nu speram la un loc în top 10, sâmbătă, după manșele de calificare, m-am clasat pe locul 2. Duminică, în ambele finale, am reușit să termin cursa pe locul 3 și să urc, mândru, pe podium. Recordul pistei Prejmer Raceway Brașov la clasa Senior Rotax, atins de mine în urmă cu aproximativ o lună, la Cupa României 2024, rămâne în picioare”, povestește Marco.

La clasa MicroMax, Ayan Florescu a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului, după 5 zile petrecute pe pistă. ”Ayan lucrează împreună cu Marco la stilul de pilotaj, ascultându-i sfaturile și aplicându-le pe pistă. Rezultatele antrenamentelor dau roade pentru micul nostru pilot si il motiveaza tot mai mult pentru urmatoarele curse. Marco Mircea Pătru și Ayan Florescu sunt singurii piloți sibieni care au urcat pe podium la competiția organizată sub egida Federației Române de Karting. Ne mândrim cu evoluția sportivilor noștri și le urăm succes în continuare la competițiile ce vor urma!”, transmite Sibiu Racing Team.

Următoarea cursă va avea loc pe Circuit SKAT KART din Targu Secuiesc, în perioada 14 – 16 iunie.

Participarea Sibiu Racing Team la competițiile din sezonul 2024 este o acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sportivă.