fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Piețele agroalimentare din Sibiu vor rămâne deschise

Piețele agroalimentare din Sibiu vor rămâne deschise, la dispoziția producătorilor și a sibienilor! În contextul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 935/05.11.2020 care interzice funcționarea piețelor agroalimentare organizate în spații închise, Primăria Sibiu și SC Piețe SA transmit sibienilor și producătorilor că piețele agroalimentare din Sibiu își vor continua activitatea.

“Piața Cibin și Piața Rahova sunt organizate în spații deschise și deci nu intră sub incidența acestor restricții. În cazul Pieței Vasile Aaron, organizată în spațiu închis, vom lua măsuri pentru ca și aici să se poată continua activitatea. Producătorilor li se vor amenaja spații de vânzare în aer liber, cu pavilioane și mese, pe platoul de lângă piață. Prin urmare, toți producătorii români din regiunea Sibiu și din toată țara care doresc să își vândă produsele în orașul nostru sunt bineveniți, iar noi vom putea face în continuare cumpărăturile în piețele din Sibiu, inclusiv în cele volante.”(Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Piața Obor va fi închisă în zilele de târg, intrând sub incidența restricțiilor dar, marțea și joia va fi deschisă pentru vânzarea de cereale și legume.

Etichete:

Recomandam sa citesti si