fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Piesa „Ruleta românească” deschide FITS 2019

Ruleta românească / Rumänisches Roulette se va juca în deschiderea FITS 2019. Un drum pustiu… O femeie într-un taxi… Undeva în România… Câteva ore care vor schimba vieți – a protagonistei, dar şi ale spectatorilor. În deschiderea celei de-a 26-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Forumul Cultural Austriac Bucureşti, Asociaţia Die2 şi FITS 2019 prezintă „Ruleta românească”, de și cu Mercedes Echerer, cel mai bun spectacol austriac cu tentă autobiografică al ultimilor ani.

Un carusel de gânduri, sentimente şi senzaţii de trăit într-o unică reprezentaţie, pe data de 14 iunie 2019, la ora 18.00, la Sala Parter a Teatrului Gong din Sibiu (str. Alexandru Odobescu, nr. 4). Text şi regie – Mercedes Echerer

Cu: Mercedes Echerer în rolul Arika Lacrima Moraru; Andreea Chira – nai; Adrian Gaspar – pian și acordeon; Lubomír Gašpar – chimval; Branko Jovanovic – chitară; Vuk Vsilic – contrabas; Alexander Wladigeroff – trompetă și fligorn; Konstantin Wladigeroff – clarinet.

Spectacol va fi în limba germană, cu subtitrare în limbile română și engleză. Producţia nu este nerecomandată minorilor sub 16 ani.

 

 

 

 

 

Etichete: