fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Judet

Piesa “2020” – o sinteză dureroasă a anului trecut, lansată de un artist sibian

Piesa “2020” – o sinteză dureroasă a anului trecut, lansată de un artist sibian

Deși Sergiu Bolotă se află printre artiștii ai căror cariere au fost afectate de către pandemie, acesta nu s-a retras în tăcere și inactivitate, ci a continuat să compună, sa producă și să lanseze muzică nouă. În 15 ianuarie 2021, acesta a lansat melodia “2020” – o sinteză dureroasă a anului trecut.

“În 2020 unii și-au pierdut locul de muncă, mulți au avut probleme financiare, însă alții au pierdut persoane dragi, iar pierderea lor a lăsat în urmă foarte multă suferință. Una dintre aceste persoane a fost și Tatiana Gavril, victimă a incendiului de la Piatra-Neamț din 14 nov. 2020, cunoscută de apropiați drept “Mama Tatiana”, mamă a peste 100 de copii abandonați sau orfani, cărora le-a oferit adăpost, educație și iubire în ultimii 20 de ani prin casa de copii pe care a deschis-o în Dobreni, jud. Neamț și pe care am vizitat-o de mai multe ori în adolescență. Planurile și dorințele au fost complet date peste cap anul trecut, iar cea mai mare dorință pe care o am în 2021 este să nu pierd pe cineva drag.” a declarat Sergiu.

Piesa “2020” – o sinteză dureroasă a anului trecut, lansată de un artist sibianSergiu cântă indie-pop și este un exemplu pentru orice artist independent, reușind să strângă o comunitate în jurul lui prin felul său creativ și inovator. A devenit cunoscut publicului odată cu lansarea single-ului său de debut, We Were Young, cântec ce s-a bucurat de succes internațional în țări precum UK, Olanda și Estonia, fără sprijinul unei case de discuri sau a unei agenții de management.

Două discuri mai târziu și concerte prin locații foarte diverse din toate colțurile țării (de la cluburi destinate muzicii live cu sute de spectatori, la concerte intime în ceainării sau chiar în skate shop-uri pentru o mână de oameni), Sergiu comunică cu fanii pe WhatsApp printr-un newsletter intitulat Acoustic Vibes, fapt care l-a ajutat în starea de urgență să lanseze un EP 100% finanțat de ascultătorii săi.

2020 este acum online, gratuit, pe toate platformele de muzică (Youtube, Spotify, Apple Music, etc.), accesând următorul link: https://bit.ly/3p1OO6u

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si