fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Pictorul sibian, Mihai Bogdan Radu, decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria C – „Artele plastice”

Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria C – „Artele plastice” artistului plastic Radu Bogdan Mihai.

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare în semn de recunoaștere și apreciere pentru importanta şi prestigioasa carieră pusă în slujba artelor plastice, pentru talentul, dăruirea şi profesionalismul care au dus la îmbogăţirea culturii şi spiritualităţii universale şi pentru contribuţia majoră la promovarea imaginii României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Mihai Bogdan Radu s-a născut pe 2 martie 1979, la Sibiu, iar copilăria și-a petrecut-o la Tălmaciu, unde a urmat și școala generală. Este absolvent al liceului și al școlii germane Friedrich Muller unde s-a specializat ca pedagog pe art terapie, pentru copii cu probleme.

Pictorul sibian a primit harul culorii și reușește să îl împartă cu generozitate tuturor. Artistul Bogdan Mihai Radu a fost desemnat cel mai bun artist al anului 2018 la Oxford International Art Fair.

 

Etichete: