fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Piața Habermann găzduiește primul eveniment culinar din acest an

„Delicii turcești”, primul eveniment culinar organizat în 2021 la Sibiu
„Delicii turcești” este primul eveniment culinar organizat în acest an în Municipiul Sibiu. Gurmanzii care preferă bucătăria turcească sunt așteptați în perioada 12-14 martie în Piața Habermann. Kunefe, katmer, TURKISH DELIGHT, Halva turcească, kadaif sau renumitele plăcinte turcești (su boregi și gozleme) sunt doar câteva dintre preparatele artei culinare turcești pe care le vei descoperi. Sekerpare, Balbaden, baklava în sirop de lapte sunt noutățile acestei ediții.
„Pentru toți cei îndrăgostiți de bucătăria turcească, vă așteptăm în zilele 12-13-14 Martie la Sibiu în Piața Habermann pentru a descoperi arta culinară turcească cum nu ați mai văzut până acum în România. Vom aduce pentru voi BAKLAVALE cât vezi cu ochii, Kunefe, katmer, TURKISH DELIGHT, Halva turcească, kadaif. Bucătarii turci vor prepara în fața dumneavoastră renumitul Adana Kebap și multe, multe, alte surprize ce le-am pregătit pentru voi. Renumitele plăcinte Turcești (su boregi și gozleme) pe care le vom prepara în fața dumneavoastră. Înmiresmata cafea turcească la nisip KUMDA TURK KAHVESI. Peste 50 de sortimente de TURKISH DELIGHT
Și ca de fiecare dată vom aduce și ceva nou, unic în România Sekerpare, Balbaden, baklava în sirop de lapte.”, transmit organizatorii evenimentului.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete: