fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Piața din Mediaș nu se închide

Piața din Mediaș nu se închide! Este anunţul făcut aseară, 7 noiembrie a.c., de Primăria Mediaş.

“Facem cunoscut pe această cale că în urma discuțiilor purtate cu conducerea S.C Piața Prim Com Mediaș am găsit soluții astfel că nici un comerciant nu își va pierde locul în piață. Regretăm că se fac tot felul de dezinformări în spațiul public”. (Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaş)

De asemenea, primarul medieșean a reacționat și pe pagina oficială de Facebook, spunând că din păcate partidele politice profită de pandemia din România și fac afirmații false indiferent de situație și de consecințe.

În această perioadă grea pentru noi toți, solidaritatea este mai importantă ca oricând.
Este regretabil faptul că în această campanie electorală, unii candidați sau partide politice, în loc să vină cu soluții concrete care să ajute populația să treacă mai ușor peste acestă criză, se folosesc de orice mijloace pentru a discredita măsurile luate de autoritățile centrale, măsuri care au ca scop protejarea noastră, a tuturor de acest virus ucigaș.
Un subiect de actualitate lansat în spațiul public este acela că se închid piețele și că astfel produsele românești urmează să fie aruncate la gunoi.
O mare minciună!
Fac cunoscut pe această cale că în urma discuțiilor purtate cu conducerea S.C Piața Prim Com Mediaș am găsit soluții astfel că nici un comerciant nu își va pierde locul în piață.

Ca primar, apreciez interesul premierului României, Ludovic Orban care m-a sunat personal pentru a se asigura că și la Mediaș producătorii autohtoni își vor putea vinde marfa. (este postarea făcută de Gheorghe Roman)

Etichete:

Recomandam sa citesti si