fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman vin la Sibiu în a doua seară a Festivalului Minunata Muzică Nouă – Brave New Music

A doua călătorie în viitor propusă de Festivalul Minunata Muzică Nouă – Brave New Music începe miercuri, 14 octombrie 2020, ora 19.00, la Sala Selbing a Filarmonicii Sibiu (Sala Mică). Pe scena sibiană, au fost aplaudați cu ocazia Concertului de Întâi Decembrie și în recitalul susținut în seria estivală Concerte pe Acoperiș. Într-un serios spirit ludic, alături de ei vor fi prezenți Radu Vancu și invitații săi.

Pianistul Sorin Petrescu a studiat la Timișoara și, pe lângă activitatea concertistică, el semnează orchestrații suprinzătoare și este un promotor al fenomenului contemporan.

Pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman vin la Sibiu în a doua seară a Festivalului Minunata Muzică Nouă – Brave New Music

Sorin Petrescu

Percuționistul Doru Roman a studiat la Timișoara, obținând multiple premii pentru activitatea sa muzicală, de altfel foarte variată.

Pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman vin la Sibiu în a doua seară a Festivalului Minunata Muzică Nouă – Brave New MusicProgramul serii:

Miercuri, 14 octombrie 2020, ora 19.00 – Sala Selbing a Filarmonicii Sibiu (Sala Mică)

RECITAL CAMERAL – Mai în glumă, mai în serios

Sorin Petrescu – pian
Doru Roman – percuție

În program:
Miklos Maros – Rush 

Doina Rotaru – Geyser

Laura Manolache – Plecarea (după Urmuz)

Arvo Part – Spiegel Im Spiegel

Aurel Stroe – Două epitafuri  (după Ezra Pound)

Horst Lohse – Moments de Passion 

Lucian Mețianu – Attracteur etrange 

Violeta Dinescu – Innenglocken 

Gabriel Mălăncioiu – ThunderBach
poezii cu
Radu Vancu și invitații săi

Parteneri strategici: Uniunea  Compozitorilor si Muzicologilor  din România (UCMR), Lions Club Millenium Sibiu

Parteneri: Muzeul Brukenthal, Hotel Împăratul Romanilor

 Evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu sunt realizate cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. 

Important: pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală.

Etichete:

Recomandam sa citesti si