fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Petrecere la Zoo, de 1 Iunie. Acces gratuit și la Complexul Lacul Binder.

Pe lângă Cupa de 1 Iunie la fotbal, organizată de Primăria Sibiu pe Stadionul Municipal pentru echipele U11 și U12 ale cluburilor de fotbal sibiene, Primăria le-a pregătit copiilor câteva surprize, de ziua lor.

Grădina Zoologică, una din locațiile preferate ale celor mici, va oferi intrare gratuită pentru aceștia în data de 1 iunie. De la ora 11:30, copiii care vor veni la Zoo vor avea parte și de o petrecere la care se vor întâlni cu mascotele Minnie și elefantul Cici. Vor fi concerte susținute de elevi de la Palatul Copiilor, spectacole de dans, ateliere de face painting, iar fetițele vor învăța să împletească codițe. Și dacă mai adăugăm și cele peste 300 de animale care îi așteaptă pe cei mici să le cunoască sau să le revadă, Zoo Sibiu este locul potrivit pentru o zi atât de specială.

Intrarea în Complexul Lacul Binder va fi gratuită pentru copiii de până la 18 ani în zilele de 1 și 2 iunie, dar este necesar să fie însoțiți de un adult. Dacă temperaturile de afară mai cresc puțin, chiar și o baie în Lac sau locul de joacă plutitor pot fi variante de distracție!

Ziua de 1 iunie se va sărbători așa cum trebuie și în centrele sociale și comunitare ale Primăriei:

La Centrul comunitar din cartierul Gușterița va avea loc un campionat de fotbal între echipele centrului și altele 5, formate din copii din tot județul. La finalul competițiilor, micii fotbaliști, dar și ceilalți copii beneficiari ai centrului se vor distra la o petrecere dedicată lor.

Cei peste 30 de copii care frecventează Centrul comunitar de pe strada Oțelarilor vor avea și ei parte de o petrecere. Se vor distra printre baloane, pe muzică modernă și vor gusta și din mâncărurile și tortul ce vor fi pregătite pentru ei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si