fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie

Peste 900 de candidați la Bacalaureatul de toamnă 

965 de absolvenți ai claselor a XII-a și a XIII-a din județul Sibiu s-au înscris la sesiunea august – septembrie 2022 a examenului național de Bacalaureat. Examenul începe în 16 august, cu proba la limba și literatura română. În 17 august, se desfășoară proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), în 18 august proba la alegere a profilului și specialității (fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie), iar în 19 august va avea loc proba la Limba și literatura maternă. În perioada 22 – 29 august, se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice și digitale.
Probele scrise încep la ora 9:00 și se vor desfășura în trei de centre de examen: Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ”Terezianum” Sibiu (352 de candidați), Colegiul Tehnic Energetic Sibiu (361 de candidați) și Colegiul ”Școala Națională de Gaz” Mediaș (252 de candidați). Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video.
Primele rezultate vor fi comunicate în 31 august, până la ora 12:00 (în centrele de examen), iar contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, până la ora 18:00. Rezultatele finale vor fi afișate în 3 septembrie.

Etichete:

Recomandam sa citesti si