fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Peste 600 de elevi de clasa a VI-a au participat la a VIII-a ediție a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”

Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, ales de elevele de 10 ale Evaluării Naționale

Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu și Asociațiunea ASTRA au organizat sâmbătă, 23.01.2021, a VIII-a ediție a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu”, adresat elevilor de clasa a VI-a și organizat în online.

Concursul a avut ca scop autoevaluarea achizițiilor elevilor într-un context interdisciplinar. Proba de concurs s-a desfășurat online și a constat dintr-un test cu 15 întrebări de tip grilă din matematică, biologie și fizică, având tematica Jocurile Olimpice. Rezultatele s-au transmis individual fiecărui elev participant, după încheierea probei, pe adresa de e-mail introdusă de participant în formular. Având în vedere condițiile de desfășurare ale ediției din acest an, nu s-a realizat ierarhizarea elevilor și nu se vor face publice rezultatele acestora (nu se vor acorda premii și mențiuni).

S-au înregistrat 630 de răspunsuri ale unor elevi din 11 județe: Alba, Argeș, Buzău, Cluj, Giugiu, Hunedoara, Maramureș, Olt, Sibiu, Suceava și Vrancea.

Felicitări tuturor participanților și profesorilor lor, mulțumiri profesorilor care au sprijinit în mod voluntar organizarea și desfășurarea concursului.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si