fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu

Peste 500 de alergători din toată țara pe aleile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

A 8-a ediție a celui mai frumos cros nocturn, GLS Night Cross Challenge, s-a desfășurat vineri, 19 august, pe aleile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Alergătorii de toate vârstele, intrați în competiție plini de entuziasm și poftă de alergare, au concurat pe traseul de 4.5 km la categoria Hobby și 9 km la categoria Avansați. Anul acesta cursele copiilor au adunat la start un număr foarte mare de voinici între 5 și 13 ani, care au alergat în aplauzele susținătorilor pe traseele de 500m/1000m/1300m.

Atmosfera a fost animată de muzică bună și jocuri de lumini în zona de start/finish și pe traseu.

Toți concurenții care au finalizat cursa au primit medalii de finisher, iar ocupanții locurilor I, II și III la cele 22 categorii masculin și feminin, au fost premiați cu câte o cupă personalizată, diplome și premii-surpriză din partea partenerului principal, GLS România și din partea partenerului tehnic, Decathlon. Mai mult, primii cinci concurenți la categoria Avansați – open, masculin și feminin, la cursa de 9 km, au fost recompensați cu premii în bani și titulatura de Best Runners 2022.

Evenimentul a fost organizat de Asociația CAB Sport, cu sprijinul Muzeului ASTRA și Decathlon, având ca partener principal GLS România. Acțiunea a fost cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu și se află înscrisă pe Agendele Sportive ale Municipiului și ale Județului Sibiu 2022.

Lista câștigătorilor este afișată pe site-ul oficial, www.acceptaprovocarea.com, iar galeria foto este disponibilă pe pagina de Facebook a evenimentului, GLS Night Cross Challenge 2022.

Următorul eveniment din seria Sibiu Challenge este Buonavista Duathlon Challenge, care se va desfășura pe 25 septembrie cu startul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Etichete: