fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Peste 400 de beneficiari în cadrul Campaniei Umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” 2021

Îmbrățișează-i pe cei nevoiași

Cea de-a patra ediție a Campaniei Umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” a ajuns la final. Campania s-a adresat persoanelor care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, orașul Copșa Mică, precum și din localitățile: Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă).

“A fost și de această dată o campanie cu multe obstacole, dar bunul Dumnezeu ne-a ajutat să le depășim pe fiecare. Chiar dacă în acest an nu am reușit să atingem unul dintre obiectivele stabilite încă de la prima ediție și anume să depășim de fiecare dată numărul beneficiarilor din acțiunea anterioară în ceea ce înseamnă plasele cu alimente, ne bucurăm că am adus zâmbete și îmbrățișări unui număr de 186 de familii, care au primit câte o plasă, o pâine, dar și un cozonac. În paralel, peste 200 de copii au primit cutii cu cadouri. De asemenea, alte plăsuțe cu dulciuri vor ajunge în zilele următoare la prichindeii internați în secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaș. Mulțumim încă o dată din suflet tututor celor care au avut și au încredere în noi și în faptele noastre”, sperând ca 2022 să fie un am mai bun, comparativ cu ultimii doi ani și ultimele două campanii, a declarat Dăbăcan Daniel, președintele Asociației „Primește și Dăruiește”.
În perioada următoare vom reveni cu lista tuturor celor care ne-au sprijinit, voluntari dar și parteneri, fără de care nu am fi putut încheia cea de-a patra ediție a campaniei umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, care se desfășoară sub egida Asociației Primește și Dăruiește în colaborare cu Centrul Bisericesc “Sfântul Nectarie” Mediaș, fiind un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.
În acest an, motto-ul acțiunii a fost: “Dăruind, vom dobândi fericire și pace în suflet!”.
Etichete:

Recomandam sa citesti si