fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Peste 40 de profeșioniști de top și personalități din industria muzicală internațională și românească își oferă expertiza în cadrul East European Music Conference online camp 2021

Peste 40 de profeșioniști de top și personalități din industria muzicală internațională și românească își oferă expertiza în cadrul East European Music Conference online camp 2021

Peste 40 de profesionisti de top si personalitati din industria muzicala internationala si romaneasca isi ofera expertiza in cadrul East European Music Conference online camp 2021 ce va avea loc online, pe 10 si 11 decembrie 2021.

 

Intr-o Europa inca afectata de pandemie, cu o industrie culturala greu lovita, aflata in impredictibilitate si cu activitatea adeseori inghetata, lucratorii din industria de evenimente si din domeniul cultural resimt acut nevoia de actiune concreta, de dezbateri care sa duca la solutii reale, de expertiza si de sfaturi menite sa ii ajute sa supravietuiasca, sa vada primii pasi catre functionarea in „noul normal”.

 

Pentru a-i sustine, pe 10 si 11 decembrie 2021, invitatii „East European Music Conference online camp” vor dezbate problemele acute ale industriei muzicale, oferind expertiza si raspunsuri profesionistilor din aceasta zona si operatorilor culturali locali in cadrul unei sesiuni interactive ce va putea fi urmarita online, gratuit, pe eemusic.ro si pe pagina de Facebook East European Music Conference.

 

Editia online va include 8 paneluri de discutie cu experti din Europa si din Romania, 13 interviuri cu personalitati ale industriei muzicale internationale, precum Tuomas Holopainen (compozitor si fondator al formatiei Nightwish) sau Ed Bicknell (manager al Dire Straits si Managing Director al DAMAGE MGMT) si o serie de show-uri care vor completa cu ritmuri antrenante discutiile aprinse.

 

Printre profesionistii care-si vor pune expertiza la dispozitia audientei online se numara Greg Parmley (Director International Live Music Conference & International Festival Forum, UK), Achim Ostertag (Fondator Summer Breeze Open Air festival, Henrik Bondo Nielsen (Roskilde Festival, DK), Jouni Markkanen (Tuska festival, FI), Prof. Chris Kemp (CEO al Mind over Matter, UK) si multi altii.   

 

Acestora li se vor alatura reprezentanti ai institutiilor de profil si ai industriei locale precum: Alexandra-Maria Rigler (Director, Centrul de Proiecte al Mun. Timisoara), Bogdan Stefan Trimbaciu (Director al Unitatii de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii), Radu Burnete (Director Executiv, Confederatia Patronala Concordia), Andi Mitroi (Cofondator Summer Well Festival), Alin Vaida (Manager „Jazz in The Park” festival si Director Executiv FAPTE), Iulia Popovici (critic de artele spectacolului si curator), membri ai altor festivaluri din Romania, reprezentanti, ai Primariilor Bucuresti si Cluj, precum si manageri de teatru si culturali.

 

Programul si lista invitatilor pot fi consultate pe eemusic.ro, noi vorbitori si teme de dezbatere vor fi adaugate in perioada urmatoare.

Evenimentul va fi transmis live pe 10 si 11 decembrie 2021 pe site-ul eemusic.ro si pe pagina de Facebook East European Music Conference, vizionarea fiind gratuita pentru public.

East European Music Conference online camp 2021 este un proiect de sustinere si de sprijinire a dezvoltarii profesionale a persoanelor care lucreaza in industria de evenimente si culturala, actiune cofinantata de Primaria Municipiului Sibiu si sustinuta de Kaufland Romania.

Facebook eventhttps://bit.ly/OfficialFbEvent_EEMC_OnlineCamp2021

Facebook page: https://www.facebook.com/EastEuropeanMusicConference

 

Etichete: