fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Peste 2500 de spectatori vor “găzdui” Amfiteatrul și Scena de pe Lac din Muzeul Astra

Scena de pe lac și amfiteatrul din Muzeul Astra se vor transforma într-un spațiu de evenimente care va putea găzdui peste 2.500 de persoane, chiar și în condiții sanitare speciale. Astăzi, Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu a primit, la fața locului, confirmarea susținerii ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila.

Investiția presupune:

-o nouă scenă, plutitoare, în suprafață de peste 300 mp, pe 44 flotoare din beton
-un nou amfiteatru de peste 3000 mp
-scena și amfiteatrul vor fi acoperite cu o membrană tensionată mobilă care va putea fi deschisă sau strânsă și care va fi montată pe un sistem de grinzi mobile
-un spațiu tehnic parțial îngropat, realizat fie între scenă și amfiteatru, fie la liziera pădurii

Toate lucrările vor ține cont de specificul muzeului și nu vor afecta peisajul.

Peste 2500 de spectatori vor "găzdui" Amfiteatrul și Scena de pe Lac din Muzeul Astra“Memoria tuturor momentelor care ne-au adus împreună la scena de pe lac ne obligă la realizarea acestui nou spațiu, unul în care să redescoperim folclorul și nu numai. Cred în viziunea îndrăzneață a echipei lui Ciprian Stefan și sunt convinsă că Muzeul în Aer Liber și noua sa scenă vor putea, în armonie, să găzduiască toate tipurile de evenimente pe care publicul sibian le cere și le merită, la cele mai bune standarde”, a declarat Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Peste 2500 de spectatori vor "găzdui" Amfiteatrul și Scena de pe Lac din Muzeul Astra

Scena de pe lac din Muzeul ASTRA 

Etichete: