fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica Actualitate

Peste 22.000 de sibieni au semnat pentru Alianţa 2020 USR PLUS

Alianța 2020 USR PLUS a depășit cu mult numărul de semnături pe care și-a propus să le strângă și asta datorită tuturor cetățenilor care au semnat, voluntarilor și membrilor din USR Sibiu și PLUS Sibiu care au strâns semnături. La nivel naţional Alianţa a strâns peste 500.000 de semnături.

“Am reușit să strângem peste 22 000 de semnături. Le-am strâns împreună, cu toții: noi în stradă, la corturile din Sibiu sau în acțiunile pe care le-am avut în orașe și sate, voi, mergând la prieteni, vecini și colegi. Am ajuns să avem, la sfârșitul acestei campanii, un număr dublu față de cel stabilit inițial și să fim între primele cinci județe din țară ca număr de semnături.
Este semnul că ați ajuns să ne cunoașteți și că începeți să investiți încredere în noi. Asta ne dă speranță, dar ne și responsabilizează și ne obligă să fim atenți la așteptările pe care le aveți. Pentru acest tur de alegeri, avem pregătită o listă de candidați la Parlamentul European care nu poate fi concurată de nicio altă ofertă politică. Și poate nu întâmplător, pe aceasta se regăsește și sibianul nostru, Nicu Ștefănuță, diplomat european. Vă mulțumim tuturor și sperăm ca împreună să facem schimbarea atât de importantă. Evident, vă așteptăm la vot în data de 26 mai.”, declară reprezentanţii Alianţei la Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si