fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Peste 15.000 de sticle de parfum depistate în cadrul unei acțiuni pe linia verificării legalității transportului de marfă

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, în cadrul activităților specifice desfășurate pe linia verificării legalității transportului de marfă, au identificat un autotren care transporta peste 15.000 de sticle de parfum susceptibile a fi contrafăcute.

La primele ore la dimineții, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au desfășurat o amplă acțiune pe DN 1, în afara localității Veștem, ocazie cu care au oprit pentru control în trafic un autotren înmatriculat într-un alt stat, iar în urma verificărilor efectuate au identificat numeroase cutii în care se aflau aproximativ 15.400 de sticle de parfum, susceptibile a fi contrafăcute. Valoare estimată a mărfii se ridică la suma de 770.000 euro.

Cu această ocazie, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.Peste 15.000 de sticle de parfum depistate în cadrul unei acțiuni pe linia verificării legalității transportului de marfă

În cadrul acțiunii, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar și al unui câine de serviciu specializat în detectarea de produse. Cercetările în acest dosar continuă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si