fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Persoanele imobilizate și nedeplasabile din municipiul Sibiu se pot înscrie telefonic pentru vaccinarea de la domiciliu

Persoanele imobilizate și nedeplasabile din municipiul Sibiu se pot înscrie telefonic pentru vaccinarea de la domiciliu

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat introducerea persoanelor imobilizate și nedeplasabile în etapa II de vaccinare, persoanele care doresc urmând să fie vaccinate la domiciliu, prin intermediul echipelor mobile.

Asistenții personali sau membrii ai familiilor acestora îi pot înscrie pe listele care vor fi realizate de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu apelând numerele de telefon:

  • 0369/446.441 – Centrul de Servicii Comunitare
  • 0800.811.822 – Tel Verde Direcția Asistență Socială
  • 0269/208.928 – Serviciul pentru Persoane cu Dizabilități

sau pe e-mail, la una dintre adresele:

Direcția de Asistență Socială va solicita următoarele informații: numele, prenumele, vârsta, adresa unde locuiește persoana în cauză și unde poate fi găsită de echipele de vaccinare.

În alcătuirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială este sprijinită de medicii de familie care au obligația legală de a pune la dispoziție lista proprie conținând persoanele imobilizate sau nedeplasabile pe care le au în grijă, ca pacienți.

După întocmirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială Sibiu le va comunica Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) pentru organizarea procesului de vaccinare.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si