fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Pentru prima dată, A.F.C. Hermannstadt vinde bilete virtuale

Pentru prima dată, A.F.C. Hermannstadt vinde bilete virtuale

Pentru prima dată în istoria Clubului A.F.C. Hermannstadt, puteți achiziționa bilete virtuale pentru meciurile disputate pe teren propriu. Aproximativ 3000 de bilete au fost puse în urmă cu o oră în vânzare, iar până la acest moment au fost vândute aproximativ 30 (10% din numărul total) Le puteți achiziționa de aici,la prețul de 5 LEI.

Partida este programată luni, 25.01.2021, ora 20:30, cu CFR Cluj, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș.

Pentru prima dată, A.F.C. Hermannstadt vinde bilete virtuale„Fiindcă știm că ne sunteți aproape, venim astăzi în premieră cu bilete virtuale disponibile pentru meciurile disputate pe teren propriu
https://www.bilete.ro/afc-hermannstadt-vs-cfr-cluj/”, transmit reprezentanții Clubului A.F.C. Hermannstadt.

Cu un nou antrenor și o abordare diferită în teren, FCH intră în teren cu scopul de a obține puncte în duelul cu campioana en-titre a României. Punctul câștigat cu Academica într-o deplasare dificilă le-a dat curaj elevilor lui Liviu Ciobotariu. Voi, suporterii, aveți din nou ocazia să-i susțineți prin fapte! Fiți alături de FCH, de oriunde! Sibiul are fotbal!

Vă aducem la cunoștință că pe lângă prețurile biletelor sau abonamentelor afișate, pot există și costuri adiționale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (în cazul in care veți solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (în cazul în care veți opta pentru încheierea unei asigurări de bilete) și cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpărarea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumpărătorul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la eveniment, precum și Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toti participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârstă. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitate în limita de vârstă).

„Vă rugăm să respectați orele de acces în sala de spectacol sau în locul de desfășurare a evenimentului înscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului/evenimentului”, mai transmit organizatorii.

Alege eBilet și ajută mediul înconjurător. Printează eBiletul acasă și vino cu el la eveniment. Odată ce ai plasat și ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul în format electronic pe e-mail.

INFORMAȚII BILETE – call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si