fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Timp Liber

Pe 22 septembrie, orașul Agnita vă invită la ”Picnic muzical în Pădurea Steinburg”

”Picnic muzical în Pădurea Steinburg”, ajuns la a doua ediție în acest an, va avea loc în orașul Agnita, vineri, 22 septembrie 2023, începând cu ora 18.00.

Muzica filmelor preferate din toate timpurilor prinde viață în Pădurea Steinburg din Agnita. Timp de o oră și jumătate, împreună ne vom lăsa fascinați de magia poveștilor Disney pentru copii, ne vom amuza amintindu-ne comedii clasice așa cum sunt „Pantera Roz” ori „Marele blond”, vom simți pasiunea nemuritoarelor idile din „Dirty Dancing”, „Titanic”, „Tânăr și neliniștit”, cu ochii minții vom revedea soarele mediteranean evocat de „Zorba Grecul” și tarantela din celebra trilogie „Nașul”, dar vom porni și în noi aventuri cu titluri precum „Slumdog Millionaire”, „Game of Thrones”, „Pirații din Caraibe”.

Sâmbăta, 23 septembrie, este dedicată tradițiilor și obiceiurilor zonei noastre, spectacol realizat de formațiile Casei de Cultură ”Ilarion Cocișiu” din Agnita. Invitații noștri din Sibiu, elevii Școlii de Arte și Meserii Ilie Micu vă vor încânta cu un repertoriu deosebit, iar atmosfera de sărbătoare va fi completată de grupul de chitariști ”Zâmbete și acorduri” din comuna Sadu.

Vă invităm să vă bucurați de un spectacol deosebit, pentru toate gusturile, la care vor fi prezenți și producători locali pentru că autenticul reprezintă identitatea noastră culturală

Proiectul ”Picnic muzical în pădurea Steinburg” este derulat de Casa de Cultură ”Ilarion Cocișiu” Agnita, cu sprijinul Primăriei orașului Agnita, fiind un eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul agendei pentru cultură 2023.

Pe 22 septembrie, orașul Agnita vă invită la ”Picnic muzical în Pădurea Steinburg”

Leave a Comment