fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Uncategorized

PDL, PMP şi FC şi-au lansat sâmbătă la Sibiu candidaţii la europarlamentare

Partidul Democrat Liberal, Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică şi-au lansat candidaţii la Sibiu, în cursa alegerilor europarlamentare în aceaşi zi.

 Primii au fost PDL, ei au organizat evenimentul la Sala Thalia, acolo unde peste 500 de membri şi simpatizanţi au participat alături de candidatul PDL la Preşedenţia României – Cătălin Predoiu, Europarlamentarul Monica Macovei, Deputatul Raluca Turcan, candidatul judeţului Sibiu la europarlamentare Daniela Câmpean, fostul ministru al transporturilor Alexandru Nazare, repezentantul oamenilor de afaceri Ciprian Faraon şi Constantin Sovăială, secretarul general din organizaţia judeţeană Sibiu.

Au urmat apoi cei de la Forţa Civică, care alături de Mihai Răzvan Ungureanu şi Diana Pavelescu şi-au exprimat intenţiile legate de alegerile din 25 mai, la sediul partidului din Piaţa Mică. Acolo unde majoritatea membrilor din Sibiu au fost prezenţi la eveniment, fotografiindu-se cu reprezentatul lor de la Sibiu şi liderul de la nivel naţional, Mihai Răzvan Ungureanu.

Apoi au urmat cei de la Mişcarea Populară, care şi-au prezentat candidaţii la Ramada şi alături de care au participat peste 300 de persoane. La eveniment a participat Elena Udrea, Elena Băsescu, Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cornel Ştirbeţ, Călin Blaga, Iosif Mila şi alţii. Iată câteva fotografii de la evenimente:

PDL  FC  PMP

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

2 Comments

  1. alin 15/04/2014

    Domnul Ungureanu a dovedit ca poate reprezenta o alternativa, ca face parte din noua generatie politica tanara, competenta si de foarte mare perspectiva. Mult succes domnule Mihai Razvan Ungureanu!

  2. Luiza 15/04/2014

    Avem nevoie de tineret,ne-am saturat ca toti cei care au ajuns la putere sa profite de faptul ca omul de rand este necunoscator de politica.Multa bafta dmn Ungureanu impreuna cu FC