fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Patru pași spre Intership în Primăria Comunei Racovița

Patru pași spre Intership în Primăria Comunei Racovița
Primăria comunei Racovița a lansat miercuri, 14 iulie, un program de internship pentru studenții și absolvenții din comună, prin care tinerii vor câștiga experiență practică, vor fi zi de zi alături de edilul Andreea Voicu și vor ajuta comunitatea în derularea activităţilor din următoarea perioadă. Înscrierea la program se face in perioada 19-23 iulie 2021 prin transmiterea unei scrisori de intenție, indicând studiile și domeniile de interes, la adresa de e-mail: racovitaprimaria@yahoo.com. Perioada de derulare a concursului este: 26 Iulie – 15 August 2021.
Programul oferă nu numai tinerilor o oportunitate excelentă de a câștiga experiență practică pe lângă cunoștințele teoretice, ci și nouă ne va oferi oportunitatea de a vedea viitorul prin ochii lor, de a implica tinerii în activitatea Primăriei.
Selecția participanților se face în baza unui concurs, care constă în:
-Scrierea unui articol jurnalistic despre comuna Racovița datat în 01 Septembrie 2030, care să descrie într-un mod inventiv și ingenios comunitatea anului 2030, starea de dezvoltare a comunei si evenimentele din comuna.
-Promovarea inedită a candidaturii și a articolului pe rețelele de socializare și nu numai.
În urma derulării concursului vor fi selectați 2 participanți la programul de internship. Perioada de internship se va derula pe durata a 3 luni: 18 August – 18 Octombrie 2021. Tinerii din Racovița și Sebeșu de Sus, cu vârste între 18-24 de ani, ale căror studii sunt legate de activitățile administrației locale, dar nu numai, şi care vor să acumuleze experiență practică sunt așteptați să se înscrie la concurs. Programul este pe bază de voluntariat.
Etichete:

Recomandam sa citesti si