fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Patru elevi sibieni, premiați la Olimpiada de Industrie Alimentară

Elevii sibieni au obținut două premii și două mențiuni la Olimpiada Națională din domeniul Industrie Alimentară, dedicată liceelor tehnologice. Premianții sunt elevi ai Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu. Trei dintre laureați au primit și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică.

Sebastian Mihai Comșa, elev în clasa a XII-a, a cucerit premiul I la proba „Analiza produselor alimentare”, precum și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 de puncte).

Minerva-Maria Cerpac, elevă în clasa a XII-a, a obținut premiul III la proba de „Industrie alimentară” și premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică (100 de puncte).

Mențiune au obținut elevii Maria Dragomir (clasa a XII-a), la proba „Industrie alimentară”, și Tiberius Tabără (clasa a XI-a), la proba „Analiza produselor alimentare”, care a primit și premiul special pentru cele 100 de puncte obținute la proba practică.

Olimpicii sibieni au fost pregătiți de profesorii Anca Voina, Daniela Iurea, Cornelia Popa, Sanda Toderaș, Mihaela Părăian, Lavinia Codreanu și Laurențiu Butoi. Olimpiada s-a desfășurat în perioada 26 – 30 aprilie 2024, în municipiul Tulcea.

„Felicitări celor patru elevi pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada Națională, cu o apreciere în plus pentru premiile speciale cu punctaj maxim la proba practică! Felicităm şi toate cadrele didactice implicate în pregătirea acestor elevi. Suntem mândri că trei ani consecutivi am obținut locul întâi la Olimpiada Națională, la clasa a XII-a”, transmite profesorul Marian Solomon, directorul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Etichete: