fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Pasagerii care au venit cu avioanele din Germania au scăpat de auto-izolare

Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu a informat vineri, 13 martie 2020, toți pasagerii curselor aeriene din data de 11 martie 2020, de pe ruta Sttutgart – Sibiu (orele 12:00) și ruta Memmingen – Sibiu (orele 13:20), că în urma reevaluării situației, conform instrucțiunilor primite de la Ministerul Sănătății, începând cu data de 12.03.2020. starea acestora de auto-izolare la domiciliu încetează.


De asemenea, pasagerilor zborurilor menționate le-a fost adus la cunoștință faptul că efectuarea testării pentru Covid-19 nu este necesară, însă recolarea poate fi recomandată numai în cazul în care, pe parcursul următoarelor 14 zile de la ieșirea din izolare la domiciliu, apar simptome caracteristice (febră, tuse, dificultăți de respirație etc.).


Precizăm că fiecare pasager implicat în această stituație a fost informat telefonic de către un reprezentant al DSP Sibiu despre decizia luată, fiindu-le comunicată existență unei adeverințe scrise, postată pe prima pagină a site-ului insitituției, care atestă oficial încetarea stării de auto-izolare la domiciliu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si