fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Partidul Noua Republică participă la europarlamentare

Curtea de Apel a respins decizia BEC privind candidatura Noii Republici la europarlamentare. Noua Republică va participa la alegeri pentru prima dată, având ocazia să-şi demonstreze potenţialul.

Biroul Electoral Central a susţinut că din cele 225.669 de semnături depuse de Noua Republică, 43.520 ar fi invalide, astfel că partidul ar avea doar 182.179, sub pragul minim prevăzut de lege. Noua Republică a contestat la Curtea de Apel sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care se respingea acţiunea depusă de partidul lui Mihail Neamţu contra deciziei BEC de a nu permite candidatura NR pentru alegerile Parlamentului European. Curtea de Apel a respins decizia BEC privind candidatura Noii Republici la europarlamentare, astfel că Noua Republică va fi prezentă pentru prima dată ca formaţiune politică pe buletinele de vot.

La Sibiu, Noua Republică a propus pentru alegerile europarlamentare, doi membri ce vor fi prezenţi pe listele partidului la alegerile din 25 mai. Alina Elena Oneţ, dascăl respectat al Universității sibiene şi Florin Cîrstea, antreprenor. Ei vor încerca să câştige încrederea sibienilor pentru a le acorda votul pentru Parlamentul European la viitoarele alegeri.

Etichete: