fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Oradea, transmisă live la CineGold

Elevii lui Dan Fleșeriu întâlnesc marți, 3 martie echipa CSM Oradea, începând cu ora 19:00. Partida va fi difuzată LIVE la CineGOLD Sibiu, prin transmisiunea preluată de la DigiSport în regim ”public view”Accesul va fi GRATUIT pentru toți fanii BC CSU Sibiu, juniorii sibieni și toți cei îndrăgostiți de sport și film.

“Nu sta acasă în fața televizorului! Nu mai fi supărat că furnizorul tău de cablu nu transmite meciurile de baschet! Vino la Cine GOLD Sibiu și bucură-te de confort, de atmosferă, de un ecran imens și de o sonorizare de calitate! Te vei întâlni cu prietenii din tribună și veți putea face galerie chiar și în sala de cinema.Mai mult, cei care de astăzi și până la începerea meciului vor merge la CineGOLD și vor cumpăra unul dintre meniurile CSU vor primi un ”Priority Pass” prin care își vor putea alege primii locul în sală și vor participa la o tombolă cu 25 de maiouri de joc oferite de Casa Pariurilor și cu invitații duble la film, oferite de CineGOLD!”, transmit reprezentanții Clubului BC CSU Sibiu.

Meniurile CSU sunt “Pick and Popcorn” (popcorn + suc = 19 lei), “Play Strong” (nachos / popcorn + bere =27 lei) și “Vulturachos “ (nachos + suc = 25 lei)!

Alegândmeniurile co-branded BC CSU Sibiu, susții parteneriatul și ajuți echipa – 2 lei din fiecare meniu se întorc către proiectele CSU. Abonații noștri beneficiază de un discount de 5% la toate produsele “food & drinks”.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si