fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Judet

Parteneriat educațional la Copșa Mică

CIS Automotive SRL şi Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copşa Mică vor finaliza anul acesta un parteneriat de colaborare destinat pregătirii profesionale a liceenilor de la profilele tehnice.

Astfel elevii liceului vor putea face practică atât în laboratoare noi dotate de CIS Automotive SRL sau ulterior chiar la sediul firmei din Copşa Mică. Firma CIS Automotive SRL este cel mai mare angajator din oraş şi doreşte să se implice în viaţa comunităţii prin dezvoltarea la elevi a cunoştinţelor şi aptitudinilor tehnice atât de necesare oricărui angajat pe piaţa actuală a muncii.

Colaborarea CIS Automotive SRL cu Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copşa Mică, pornită de câţiva ani prin diverse donaţii şi sponsorizări se îndreaptă, de anul acesta, direct spre pregătirea pentru viaţă a viitorilor absolvenţi ai liceului.

Elevii care vor participa la atelierele de practică vor fi stimulaţi şi financiar de către firma CIS Automotive SRL prin acordarea de burse sau stimulente financiare şi vor avea şansa ca ulterior să devină angajaţii de mâine ai acestei firme.

Doar prin parteneriate de acest fel, prin implicarea directă a celor doi poli ai societăţii (învăţământul şi angajatorii), se vor putea pune bazele unei pregătiri reale a tinerilor pentru viitor.

Le urăm succes tuturor celor implicaţi în acest parteneriat şi o colaborare cât mai fructuoasă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si