fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Părintele Constantin Necula, întâlnire de suflet cu studenții AFT Sibiu

𝐏𝐫. 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐍𝐞𝐜𝐮𝐥𝐚, 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢
«Suntem împreună, aşa cum suntem mereu împreună, să primim în rândul nostru un camarad, sergent în Armata Română, un frate într-un Hristos, tot într-o uniformă, însă de altă culoare. Are pagină pe Wikipedia, aleargă pentru fapte bune, iese în cale când trec militarii şi voluntarii Invictus, iubeşte limba română şi preţuieşte Academia Forţelor Terestre. Ar putea fi prezentat precum un star rock, sau un simplu învăţător despre viaţă şi rostul nostru prin valea noastră, a tuturor. Cum ar spune dumnealui, dacă Isus ar trăi în zilele noastre, ar purta blugi rupţi şi ar povesti pe o bordură sau, cu voia voastră, poate chiar în Daia, Crinţ şi Poplaca, dând sens încă o dată zicerii ,,Lăsaţi copiii să vina la mine” », aşa a fost prezentat pr. Constantin NECULA la întâlnirea din data de 20 decembrie pe care a avut-o cu studenţii instituţiei noastre.
Părintele a încălzit inimile studenților cu sfaturile, istorisirile, poveștile și amintirile de neuitat avute pe parcursul perioadei efectuării stagiului militar.
Zâmbetele, râsetele și voia bună nu au lipsit de pe chipul fiecăruia, iar atmosfera a devenit una de camaraderie, întocmai cum sugerează motto-ul instituției noastre ,,Semper Una!”. Corul academiei a completat atmosfera aducând spiritul Crăciunului, prin colinde ale căror versuri au fost rostite de toţi participanţii la eveniment.
Etichete:

Recomandam sa citesti si