fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Paramedicii sibieni la datorie în fiecare zi! Salvează o mulțime de vieți omenești

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare sau într-un singur cuvânt S.M.U.R.D. Un cuvânt cu o rezonanță deosebită în constiința fiecarui sibian, a fiecărui român!


Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mereu mobilizate pentru acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate, mai ales în aceste momente de încercare pentru fiecare dintre noi .


Paramedicii sibieni la datorie în fiecare zi! Salvează o mulțime de vieți omenești


Cu fiecare misiune, paramedicii sibieni, acești oameni curajoși și pasionați de munca lor, apară zi de zi viața cetățenilor. La finalul fiecărei misiuni, satisfacția lucrului bine făcut li se citește pe fețe, iar după un scurt răgaz se urcă iarăși în autospecială pentru că….cineva acolo…are NEVOIE de ei.

Seriozitatea și profesionalismul lor, pe care-l dovedesc ori de cîte ori intervin, sunt cea mai bună carte de vizită. Vă mulțumim pentru încrederea pe care o aveți în noi și vă asigurăm că suntem pregătiți să venim în sprijinul fiecăruia dintre voi.


În final vă adresăm rugămintea de a SUNA LA 112 DOAR DACĂ AVEŢI O URGENŢĂ!

Etichete:

Recomandam sa citesti si