fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Până pe 31 martie nu se mai poate elibera cazierul la Agnita , Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni, Mediaș, Miercurea Sibiului, Săliște, Tălmaciu

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus/COVID 19, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu a fost luate următoarele măsuri:

 

  1. Modificarea programului de lucru cu publicul al Serviciului Cazier, Statistică și Evidențe Operative, astfel: din data de 03.2020 până la 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire, se sistează eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice/juridice la nivelul următoarelor subunități de poliție: Agnita , Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni, Mediaș, Miercurea Sibiului, Săliște, Tălmaciu.

 

Eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va efectua exclusiv la ghișeul de la  reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 406), conform programului normal, respectiv:

Luni830 – 1330
Marți830 – 1330
Miercuri1300 – 1800
Joi830 – 1330
Vineri830 – 1330

 

De asemenea, vă informăm că în această perioadă se pot transmite cereri pentru eliberarea certificatelor de cazier și pe adresa de mail cazier@sb.politiaromana.ro. În acest caz eliberarea certificatului de cazier judiciar se face în termen de 3 zile de la data trimiterii, iar solicitantul se va prezenta personal pentru ridicarea certificatului de cazier judiciar, având asupra sa cartea de identitate în original și în termenul de valabilitate.

 

Nu în ultimul rând, facem apel către cetățeni ca prezentarea la ghișeul de relații cu publicul să se realizeze numai în situații urgente, când documentul este absolut necesar, iar obținerea acestuia nu poate fi amânată.

  1. Pentru a limita interacțiunea cu polițiștii rutieri, Biroul Rutier Sibiu pune la dispoziție, în format electronic, modelul Declarației pe care conducătorul auto care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale trebuie să o completeze, în cazul în care nu se completează formularul de constatare amiabilă.

 

Declarația poate fi descărcată de pe pagina web a I.P.J. Sibiu, secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Serviciul Rutier

https://sb.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte/serviciul-rutier1501237828

După completare, conducătorul auto se poate prezenta la Biroul Rutier cu declarația și cu un instrument de scris (pix).

Precizăm că aceste măsuri sunt în interesul ambelor părți, fiind măsuri de autoprotecție.

Etichete:

Recomandam sa citesti si