fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport Timp Liber

Până la 200 de triatloniști din toată țara sunt așteptați la ediția a IV-a a BINDER LAKE TRIATHLON – Lacul lui Binder, Sibiu

Duminică, 9 iulie, la Lacul lui Binder din Sibiu, se va desfășura a IV-a ediție a competiției sportive BINDER LAKE TRIATHLON (Offroad), un eveniment de masă în cadrul acțiunii generice ”Mișcare pentru sănătate”. Înscrierile continuă până sâmbătă, 8 iulie, la ora 16:00, pe pagina evenimentului: https://ariapentrusport.ro/binder-lake-triathlon/

Acest eveniment este organizat de ACS Aria pentru Sport și este finanțat prin agenda sportivă a Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu. Competiția este validată prin implicarea Federației Române de Triatlon și se înscrie printre acţiunile şi activităţile prin care ne propunem să stimulăm şi să promovăm mişcarea sportivă de masă la nivelul judeţului Sibiu și în regiune.

În cadrul competiției se vor desfășura probe de natație, ciclism si alergare în limitele categoriilor de vârstă 14 – 20 ani, 20 – 30 ani, 30 – 40 ani şi peste 40 ani (feminin şi masculin). Începând cu ora 10:00, se va da startul probei de înot în Lacul Binder, se va pedala pe o distanță de 20 km, pe traseul Str. Țiglarilor – Str. Deventer – Str. Tomis, apoi pe un traseu offroad, iar la revenire se va alerga 5 km în jurul Lacului Binder.

Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat, duminică, 9 iulie, circulația rutieră va fi închisă între orele 09:30 – 12:30 pe tronsonul Strada Țiglarilor (lacul lui Binder) – Strada Deventer – Strada Tomis (intersecție cu strada Luxemburg). Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, de la strada Tomis – Strada Țiglarilor (lacul lui Binder). În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate.

Această competiție sportivă este organizată cu implicarea partenerilor și sponsorilor: Aria, Ambient, Wienerberger, Temad, Viessmann, Novarion – The Lake Home, Decathlon, Kuka, BMI Bramac, DHC, Gym Power, Marquardt, Terra Building, Rud, Bravo, Hagleitner, Sibiu100, Mesagerul de Sibiu și Ziarul Star Sibian.

Etichete:

Recomandam sa citesti si