fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Pachete de bilete la concertele Filarmonicii, din trimestrul III

Filarmonica de Stat Sibiu va pune în vânzare, de mâine, pachetele de bilete pentru trimestrul III al Stagiunii 2023/2024 “Henry Selbing”, care asigură acccesul la 11 evenimente muzicale, în perioada 4 aprilie – 13 iunie.

Prețul unui pachet este de 430 de lei (50% reducere pentru pensionari, studenți, elevi), respectiv 390 de lei la reînnoire, ceea ce reprezintă o reducere de cel puțin 200 de lei față de achiziționarea biletelor individuale.

“Printre atracțiile următorului trimestru al stagiunii se numără concertul simfonic din 4 aprilie, când violoncelistul Marc Coppey se întoarce în dublă ipostază, de dirijor și solist. Apoi, pe 18 aprilie, îl vom avea ca invitat pe violonistul Valentin Șerban, într-un concert condus de Tiberiu Soare. În 9 mai, sărbătorim Ziua Europei cu un spectacol de operă, iar pe 24 mai, din nou Valentin Șerban ajunge la Sibiu, pentru un recital cameral, de această dată împreună cu pianistul Mihai Diaconescu. Alessandro Crudele va dirija un concert simfonic dedicat Zilei Italiei, pe 6 iunie, iar în 13 iunie, fermecătoarea Anna Țifu revine pe scena Sălii Thalia. Toate acestea și multe alte surprize, în săptămânile viitoare, pentru prietenii muzicii. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”, a declarat dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

În semn de apreciere, spectatorii care au avut bilete pentru concertul anulat din 14 martie beneficiază de intrare liberă la concertul simfonic de joi, 4 aprilie.

Casieria Filarmonicii de Stat Sibiu este deschisă de luni până joi, între orele 10:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00. Momentan, se acceptă doar plăți în numerar. Mai multe informații, la telefon 0735.566486 sau e-mail bilete@filarmonicasibiu.ro.

Etichete:

Recomandam sa citesti si