fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

Orașul Artiștilor a revenit în Piața Mică

Orașul Artiștilor a revenit în Piața Mică
Orașul Artiștilor s-a întors în Piața Mică și vă așteaptă și în acest an cu o galerie de artă adusă în stradă, ateliere de pictură în spațiul public, workshop-uri pentru copii și adulți, ateliere cu părinții și chiar și cu o bibliotecă din care puteți răsfoi cărți despre artă.
Sâmbătă, 17 iulie, în intervalul orar 11.30-12.30, Diana-Ribana îi va învăța pe cei mici să picteze plase de pânză pentru vacanță. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 9 ani. Participarea este liberă, fără taxă, fiind necesară înscrierea prealabilă, completând formularul de la adresa http://aios.ro/ateliere.
Pe toată perioada weekendului, între orele 11 și 18, atelierele cu părinții sunt deschise tuturor doritorilor să petreacă timpul în familie. Părinții îi vor putea îndruma pe cei mici în tainele culorilor, având șansa să coloreze împreună tablouri cu obiective turistice din Sibiu. Atelierele sunt cu participare gratuită, iar materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.
Orașul Artiștilor a revenit în Piața Mică
Orașul Artiștilor este un eveniment organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.
Etichete: