fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

”Olga și viața la palat”, emisiune dedicată Palatului Brukenthal din Avrig

Emisiunea “Olga și viața la palat” este dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal un loc mirific unde istoria se îmbină perfect cu natura, iar, Olga Balan prin prezentările sale ne poartă pe un tărâm de poveste în acea epocă barocă îmbrăcând costumele extraordinare și avându-l ca partener pe Dragoș Zaharia.

”Olga și viața la palat”, emisiune dedicată Palatului Brukenthal din Avrig

Al doilea episod va fi difuzat la TVR Cluj pe data de 23 octombrie la ora 12:20.
Invitatul special al emisiunii “Olga și viața la palat” este Mircea Codrea un artist român contemporan. Operele sale sunt expuse în Oranjerie, odinioară reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal.

”Olga și viața la palat”, emisiune dedicată Palatului Brukenthal din Avrig
În sala de festivități a Oranjeriei puteți admira și o capodoperă a artei universale, reproducerea după “Rondul de noapte” cea mai importantă operă a pictorului olandez Rembrandt pictată cu măiestrie de artistul avrigean.

Olga Balan este actriță cântăreață realizator TV și producător.
Olga Balan a debutat pe scena Teatrului Constantin Tănase și la Festivalul de la Mamaia, a jucat în filmul ”Paradisul în direct”și multe au fost aparițiile sale la Televiziunea Română dar și cea italiană iar în cei 26 de ani în care a locuit la Roma a avut numeroase apariții în show-urile de Televiziune Rai și Mediaset din Italia, nenumărate filme cinematografice și seriale TV, iar la Napoli a moderat o emisiune dedicată Italiei. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România iar în anul 2014 a realizat o emisiune în coproducție cu Televiziunea Română „Salutări din Sud” punând în valoare frumusețea Italiei și a Greciei tradiție gastronomie și turism.

”Olga și viața la palat”, emisiune dedicată Palatului Brukenthal din Avrig

O altă emisiune este “Olga și viața la palat”, realizată anul acesta împreună cu Dragoș Zaharia, o emisiune dedicată acestui loc istoric numit odinioară și Edenul Transilvaniei, Palatul Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a baronului Samuel von Brukenthal. Dragoș Zaharia după cei opt ani de animație sa dedicat fotografiei, editare film și a multor proiecte de grafică.
Puteți să urmăriți “Olga și viața la palat” la Televiziunea TVR din Cluj. în fiecare duminică la ora 12:20
Olga Balan este și Directorul Artistic al Palatului Brukenthal din Avrig. Mulțumim pentru fotografii lui Dragoș Zaharia.

Scenariu si regia : Olga Balan și Dragoş Zaharia.

Etichete:

Recomandam sa citesti si